Halli | Hallit ammattitaidolla | FM-Haus

  

  

halli - hallit FM-housen tarjonnasta

MESTARIHALLI
hallit jokaiseen tarpeeseen

halli - hallit jokaiseen tarpeeseen

 

Halli taipuu moneksi

Suurelementtirakentamisen edelläkävijänä tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun jokaiseen tilatarpeeseen. Suunnittelemme ja toteutamme puuelementtirakenteisia liike-, myymälä- ja toimitiloja, kylmiä sekä lämpimiä tuotantotiloja ja halleja teollisuuden, kaupan, maatalouden ja muun yritystoiminnan tarpeisiin. Jokainen toimittamamme halli on suunniteltu ja toteutettu asiakkaan tarpeen mukaan.

Halli on vaivaton tilaratkaisu

Kokonaisratkaisu on erityisvahvuutemme. Kannamme vastuun hallin koko suunnittelu- ja tuotantoketjusta. Rakentamisen lisäksi toimitamme lupadokumentit ja arkkitehtisuunnitelmat ja vastaamme tarvittaessa myös lupien hakemisesta.

Kehittämämme elementtirakenteen ansiosta halli voidaan valmistaa alhaisilla tuotantokustannuksilla, ja rakennuskohteen pystytys on nopeaa. Ainutlaatuinen rakenne mahdollistaa erittäin suurtenkin hallien rakentamisen. 

 

HALLI ASIAKKAAN TARPEEN MUKAAN VALMISTETTUNA

Hallit valmistetaan aina ISO 9001:2000 standardin mukaisen laadunvalvonta- ja toimintajärjestelmän mukaisesti.

 

Laadukkaat hallit FM-Haus Oy:ltä

Puinen suurelementti on edelläkävijän rakennustapa

Mestarihalli -tuoteinnovaatio syntyi, kun FM-Haus Oy päätti yhdistää puun erinomaiset ominaisuudet ja elementtituotannon tehokkuuden. Kehitystyön tuloksena syntyi valmistustekniikka, jossa kantava puurunko, eristeet ja verhoilu ovat kaikki yhdessä ja samassa vakiomitoitetussa elementissä.

Vakiokokoiset, lujuusluokitellut puuelementit ovat taloudellinen, laadukas ja nopea rakennusmenetelmä. Mestarihallien elementit tehdään valmiiksi tehtaallamme sisätiloissa ulkoverhoilua ja lämmöneristystä myöten. Tämän ansiosta toimittamamme hallit ovat tasalaatuisia ja hallin rakenteet altistuvat luonnonolosuhteille minimaalisesti rakennusvaiheen aikana.

Voit luottaa, että toimittamamme halli on aina korkealaatuinen, sillä tuotannossamme on käytössä ISO 9001:2000-standardin mukainen laadunvalvonta- ja toimintajärjestelmä.

Kestävä valinta

Uusiutuvana ja kierrätettävänä materiaalina puu on ekologinen raaka-aine. Pienentääksemme ympäristön kuormitusta käytämme halleissamme vain tehtaamme lähisahoilta kuljetettua kotimaista, hyvälaatuista kuusta. Rakennusmateriaalina puu on muita helpommin työstettävä, hengittävä ja kaiuton.

Räätälöityä tilaa

Valmistamamme hallit suunnitellaan yksilöllisesti täyttämään käyttötarkoituksensa vaatimukset ja tarpeet sekä istumaan ympäristöönsä ja asiakkaan yrityskuvaan. Hallin koko, muoto, eristys, ulkonäkö ja pintaverhoilumateriaalit ovat kaikki joustavasti räätälöitävissä. 

Halli jonka saat nopeasti käyttöön

Mestarihallin nopea käyttöönotto tuo selvää säästöä. Nopeus perustuu porrastettuun suunnittelu- ja toteutusvaiheeseen sekä innovatiiviseen elementtitekniikkaamme nojautuvaan hiottuun tuotantoketjuun.

Toimitusvarmat hallit

Valmistamamme hallit ovat toimitusvarmoja. Standardeja noudattava suunnittelu- ja tuotantoprosessi sekä hyvin tehtäviinsä koulutettu motivoitunut henkilöstö takaa luotettavan ja aikataulussa tapahtuvan hallin käyttöönoton.

Toimitus sisältää rakennuksen rungon, kattoristikot, vesikatteen ja ulkoverhouksen, sopimuksen mukaan myös lämmöneristeet, ikkunat sekä liuku- ja nosto-ovet.

Mestarihalli-seinäelementtirakenne

Kantava puurunko, eristeet ja verhoilu ovat kaikki samassa vakiomittaisessa puuelementissä.

  • Tehdasvalmisteinen, kantavarunkoinen ja levyjäykistetty elementti lujuusluokitellusta puutavarasta 

  • Laadukas ja kustannustehokas 

  • Tehokas ja laadukas 

  • Lämpöeristetty tai eristämätön elementti 

Mestarihalli on
  • Laadukas ja kustannustehokas
  • Helposti laajennettava
  • Hallit ovat nopeasti pystytettävissä
  • Turvallinen, käytännöllinen ja jämäkkä
  • Asiakkaan tarpeisiin räätälöitävä
  • Halli tehty kotimaisesta puusta 

Halli / Hallit - FM-Haus Oy - Ota yhteyttä!

Lue myös Moduulirakentamisesta.

FM-Haus toimii puuelementtirakentamisen kolmella alueella: Mestarihallit, valmiit siirtokelpoiset Mestarimoduuli-rakennukset ja Mestarielementit. Yli 2 000 tyytyväistä asiakasta kaupan, teollisuuden, maatalouden ja julkisrakentamisen alalla on valinnut tilaratkaisuksi Mestari-tuotteen. FM-Hausin tuotteet valmistetaan Jokioisilla.

FM-Haus Oy
Pellilänkolmiontie 8
31600 Jokioinen
puh. (03) 424 9100

- Hallit
- Moduulirakentaminen
- Puuelementti